Staňte se na den cukrářem

Splňte si sladký sen nebo darujte nezapomenutelný zážitek!

Vyberte si svůj sladký zážitek

Zažijte jedinečný den ve světě cukrařiny s našimi třemi tematickými workshopy. V každém z nich vás čeká jiné cukrářské dobrodružství, kde se naučíte techniky a postupy přímo od nás. Workshopem vás provede naše zkušená šéfcukrářka Káťa.

Ať už vás lákají jemné makronky, moderní mousse dezerty, nebo chcete objevovat nové pojetí klasických českých zákusků, u nás si přijdete na své. Z každého workshopu si odnesete nejen sladké výtvory, ale také vybavení a suroviny pro vaše cukrářské pokusy doma.

Kapacita je omezená – neváhejte a rezervujte si místo!

Workshop 1: Makronkové odpoledne

Naučte se dokonalé makronky
Vstupte do kouzelného světa makronek! Během tohoto workshopu se naučíte vše od výběru ingrediencí až po přípravu a pečení tohoto francouzského cukrářského skvostu. Vyzkoušíte si různé náplně a zdobení, a svoje vlastní makronky si odnesete domů. Jako bonus od nás dostanete suroviny a pomůcky, abyste mohli tvořit i doma.

  • Co vás čeká: Malé makronky s malinovou a mangovou náplní, velké XXL makronky s bílou čokoládou, malinami a mascarpone, medvídkové čokoládové makronky.

  • Co si odnesete: Svoje makronky, mandlovou mouku, potravinářskou barvu, jednorázové sáčky, cukrářskou špičku, a šablonu na makronky.

Workshop 2: Mousse dezerty

Objevte umění mousse dezertů
Mousse dezerty kombinují jemné chutě a textury, které učarují každého gurmána. Během tohoto workshopu vás naučíme připravovat moderní dezerty, které oslní svou chutí i vzhledem. Připravíte si vlastní mousse z bílé a hořké čokolády a odnesete si i formu na dezert, abyste mohli tvořit doma.

  • Co vás čeká: Mango-citronový dezert (bez lepku), čokoládovo-rybízový dezert (bez lepku a laktózy), mandlové a kakaové pláty, ovocné vklady, glazé a dekorace z čokolády.

  • Co si odnesete: Dezerty mango-citron a čokoláda-černý rybíz, mandlovou mouku, plátkovou želatinu, bílou a hořkou čokoládu, glazé na potažení dezertů, a silikonové formy na dezert.

Workshop 3: Klasické dezerty v moderním pojetí

Tradiční české dezerty s moderním nádechem
Zažijte českou cukrařinu jinak! Připravíme společně moderní verze klasických českých dezertů jako likérové špičky a zákusky z odpalovaného těsta. Ukážeme vám, jak udělat tyto dobroty moderními a neodolatelnými. Domů si odnesete suroviny a pomůcky, abyste mohli tvořit i po skončení kurzu.

  • Co vás čeká: Likérové špičky s tradičním vaječným likérem a pistáciovým likérem s malinami, vanilkový Paris Brest, malinové a lískooříškové choux.

  • Co si odnesete: Likérové špičky, dezerty z odpalovaného těsta, jednorázové cukrářské sáčky, cukrářské špičky, pistáciový a vaječný likér.

Objednávkový formulář

Volné termíny (vždy v neděli od 13h do 17-18h):

Termíny vyprodány! Děkujeme :)

Kapacita:

1-2 účastníci

Cena:

5 000 Kč/osoba

8 500 Kč při koupi obou míst dohromady